Beste ouders / leden,

Het is weer zover. Binnenkort kunnen we weer eens superhard spelen, ravotten en ons amuseren. Er is namelijk een nieuwe groepsuitstap in het zicht. Deze gaat door op (Paas)maandag 28 maart!!

Dit jaar gaan we Bokrijk onveilig maken. Valkenieren, een openluchtmuseum bezoeken, picknicken, spelen op de speeltuin, oude ambachten bekijken… Hebben jullie er al zin in??

We spreken af aan het lokaal om 8u 's ochtends. En de ouders mogen ons daar ook terug komen ophalen om 17u30 's avonds.

Het bedrag van de groepsuitstap bedraagt 20 EUR. Gelieve dit cash (en liefst gepast) mee te nemen op de dag zelf!

Zeker niet vergeten mee te nemen:

• Rugzak
  • Lunchpakket: eten voor 's middags, drinken, koek, …
  • Evt. regenkledij voor slecht weer
  • De zon
  • Scoutshemd of trui + das
  • Goed humeur!

Als je meegaat, download dan onderstaande bijlage en vul het strookje in. Geef dit ten laatste af aan de leiding op zaterdag 19 maart!

Wij hopen op een prachtige dag met stralend weer.

Tot dan!

Bijlage: Groepsuitstap 2016.pdf