Affiche

Beste ouders, leden, stammers en sympathisanten van Scouts de Buecken,

De zomervakantie komt stilletjes aan haar einde. Goed nieuws? Jazeker! Want dat wilt zeggen dat ook de scoutsfeesten steeds dichter bij komen! Ons jaarlijks groepsfeest gaat deze keer door op vrijdag 15 en zaterdag 16 september.

Net zoals vorig jaar organiseren we op zaterdagnamiddag een avontuurlijke wandeltocht die ongeveer 2 uur zal duren. Op deze tocht komen jullie 5 tussenposten tegen, waar telkens één van de leeftijdstakken zal worden voorgesteld. Zo kunnen de ouders meteen de nieuwe leiding van hun schavuit leren kennen.

Deze tocht begint en eindigt gewoon aan ons lokaal (Augustijnenlaan 76). Je kan vrij vertrekken tussen 14u00 en 15u30.

Vanaf 17u00 start het eetfestijn aan ons lokaal. We voorzien frikadellen met krieken en pensen met appelmoes. Mee eten kan voor de schappelijke prijs van €10. Gelieve op voorhand te laten weten met hoeveel jullie komen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door te antwoorden op deze mail.

Voor 's avonds voorzien wij ook nog een Comedy show. Deze gaat van start om 20u00. Tijdens deze twee uur van lachen, gieren en brullen voorzien wij ook een uitgebreid assortiment aan zware bieren!

Wij hopen alvast op uw aanwezigheid!

Stevige linker,

De leidingsploeg van Scouts de Buecken