Dag kapoen, wolf, jongverkenner, verkenner of jin. Pasen komt dichterbij en dat wilt zeggen dat het stilaan tijd is voor onze jaarlijkse groepsuitstap met al de takken. Aah joepie tof seg, en naar waar gaan we dan leider? Awel dit jaar gaan we naar Safaripark de Beekse Bergen in Nederland!!! We gaan er spelen in de gigantische speeltuin, op safari met de bus. En op wandelsafari met de verrekijker gaan we verschillende diersoorten ontdekken. (Leeuw, jachtluipaard, giraf, neushoorn, gnoe, zebra, buffel, kamelen, struisvogels en nog vele andere dieren) En hopelijk ben jij er ook bij!!!

Hoe moet je inschrijven:
De prijs voor deze leuke dag bedraagt €30
Inschrijven doe je door een mail te sturen met de naam van je kind + de tak ervan naar
Daarna stort je de daguitstapprijs (€30) op rekening nummer: BE08 0011 3690 9213
Met mededeling naam en tak van je kind.
Je inschrijving is pas in orde als je de centen hebt gestort en een bevestigingsmail terug hebt gehad. Let op! De inschrijvingen zijn beperkt dit jaar. Busje vol is busje vol. Snel zijn is dus de boodschap.
Inschrijven kan t.e.m. 26 maart.

Praktische info:

Datum: Paasmaandag 2 April 2018.
Plaats vertrek en aankomst: Ons lokaal, Augustijnenlaan 76, 2200 Herentals.
Uur vertrek:  8u45 iedereen aanwezig!  De bus vertrekt om 9u.
Uur terugkomst: +/-18u.
Wat moet ik meenemen en/of aandoen: Dagrugzak, zonnebril, verrekijker (niet verplicht) lunchpakket, genoeg drinken, scoutshemd of trui en sjaaltje.

Moest je nog vragen hebben mag je bellen naar 014/210321.

Groetjes, kusjes en tot dan!
De leidingsploeg van Scouts de Buecken