Start scoutsjaar 2018-2019

Beste leden en ouders

Het overgangsweekend vindt dit jaar plaats van 7 t.e.m. 9 september op domein Bos en Brem te Kasterlee. Meer informatie hierover kunnen jullie vinden in jullie mailbox.

Op zaterdag 22 september organiseren wij ook onze 2de Lumbergames, een houthakkerscompetitie voor ploegen van 4 deelnemers. Niet ingeschreven voor de competitie? Dan kan u nog altijd genieten van de spectaculaire randanimatie, optredens en een hapje. Meer informatie hierover kunnen jullie vinden op de gloednieuwe website: www.lumbergames.be

De Lumbergames is eveneens de startdag van onze leden. Zowel nieuwe als huidige leden zijn hier welkom om tussen half 2 en 4 te komen proeven van scouting en om leuke mini-lumbergames te spelen.

Voor meer informatie kan u altijd beroep doen op de groepsleiding (zie e-mailadres op de foto hierboven).

Wij wensen jullie alvast een fantastisch jaar toe!

Groetjes,

De leiding