Beste ouders, leden en scouts sympathisanten,

The Jins need your soepport!

Het scoutsjaar is enkele maandjes bezig en ook dit jaar gaan de jins weer een heel jaar de handen uit de mouwen steken om hun buitenlands kamp te bekostigen. Zoals andere jaren lanceren wij daarom ook dit jaar weer een eerste soepverkoop die zal doorgaan zaterdag 22 december!

Concreet betekent dit dat de jins vrijdag dagverse groenten halen waarmee we vervolgens uw soep bereiden. Zaterdag kan u vervolgens onze vers gemaakte soep komen afhalen aan ons lokaal en dit van 12h tot 16h00!

Ook dit jaar kan u weer kiezen uit verschillende soepjes, deze worden geleverd in een handige verpakking van 1 liter. 1 liter soep kost €3,5 en voor de grote soepeters maken wij graag een speciaal prijsje namelijk 3 liter soep voor €10. Dit jaar hebt u de keuze uit:

• Wortelsoep
  • Groenten mix
  • Pompoensoep

Waarom zou je voor onze soep moeten kiezen:

• Onze soep is dagvers bereid met verse groenten
  • De soep word geleverd in handige 1 liter dozen die u in de microgolf kan verhitten waardoor ze makkelijk mee naar het werk te nemen zijn of u ze snel thuis kan opwarmen. Ook invriezen is geen probleem!
  • De soep wordt vol liefde voor u bereid door onze jins.

Soep bestellen kan tot en met donderdag 21 december door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een stevig scoutspolleke,

Jins en hun leiders